Νέα τραγωδία στη Βραζιλία με νεκρό στα έργα για το Μουντιάλ
Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά – καλά δυο βδομάδες από τον θάνατο δύο Βραζιλιάνων εργατών στο γήπεδο της Κορίνθιανς στο Σάο Πάουλο, όταν κατέρρευσε γερανός και σύμφωνα με το BBC, το Σάββατο άλλος ένας άτυχος εργάτης, o 22άχρονος Μαρκεούντο ντε Μέλο Φερέιρα, έπεσε από την οροφή της «Αρένα Αμαζόνια» και κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο εργάτης έπεσε από ύψος 35 μέτρων, όταν ένα από τα καλώδια έσπασε με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο κενό.
Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά – καλά δυο βδομάδες από τον θάνατο δύο Βραζιλιάνων εργατών στο γήπεδο της Κορίνθιανς στο Σάο Πάουλο, όταν κατέρρευσε γερανός και σύμφωνα με το BBC, το Σάββατο άλλος ένας άτυχος εργάτης, o 22άχρονος Μαρκεούντο ντε Μέλο Φερέιρα, έπεσε από την οροφή της «Αρένα Αμαζόνια» και κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Ο εργάτης έπεσε από ύψος 35 μέτρων, όταν ένα από τα καλώδια έσπασε με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο κενό.
Το γήπεδο που χτίζεται στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου στην πόλη Μανάους, είναι πίσω στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών και έτσι οι εργάτες δουλεύουν νύχτα-μέρα, προκειμένου να είναι έτοιμο στις 14 Ιουνίου στον αγώνα Αγγλία – Ιταλία
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βασιλιάς… προελαύνει: Ο Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σαρώνει τα ρεκόρ στο NBA! (vid)
- Το αιχμηρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ – «Make Iran Great Again»
- Ύδρα, Χαλκίδα, Αθήνα: Το κινηματογραφικό tour του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα συνεχίζεται
- Δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι «σαπίζουν» στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ, καταγγέλλει ΜΚΟ
- Pierra Creta: Αυθεντική εμπειρία ορεινής Κρήτης με σκι στον Ψηλορείτη
- Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του






