Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα, με ορισμό ρητής δικασίμου, οι εννέα σχολικοί φύλακες που συνελήφθησαν το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι εννέα σχολικοί φύλακες οδηγήθηκαν το απόγευμα στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση περίπου 50 συνάδελφοι και φίλοι τους, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα, με ορισμό ρητής δικασίμου, οι εννέα σχολικοί φύλακες που συνελήφθησαν το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Οι εννέα σχολικοί φύλακες οδηγήθηκαν το απόγευμα στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση περίπου 50 συνάδελφοι και φίλοι τους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Βαλασόπουλος.
Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ προσδιορίστηκε η δίκη τους ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για τις 31 Μαρτίου 2014.
Κατά την προσαγωγή των εννέα συναδέλφων τους στον εισαγγελέα, αλλά και όταν αφέθηκαν ελεύθεροι, οι συγκεντρωθέντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας