Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με εκπτώσεις έως 50%
Εκπτώσεις 20-50% προσφέρουν από τις 3 έως τις 10 Νοεμβρίου προσφέρουν τα διαδικτυακά καταστήματα-μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) ο οποίος οργανώνει Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.
Εκπτώσεις 20-50% προσφέρουν από τις 3 έως τις 10 Νοεμβρίου προσφέρουν τα διαδικτυακά καταστήματα-μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) ο οποίος οργανώνει Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.
Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της Εβδομάδας επισημάνθηκε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία η συνεισφορά του στη διαμόρφωση του ΑΕΠ ανέρχεται μόλις που ξεπερνά το 1%, όταν ο μέσος όρος άλλων ευρωπαϊκών χωρών κινείται γύρω στο 4%.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς ανέφερε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται στην Ελλάδα κατά 50% το χρόνο. Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και 2,5 εκατομμύρια Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον μία ηλεκτρονική συναλλαγή.
Ο κ. Σκορδάς σημείωσε επίσης ότι ο πανευρωπαϊκός τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου ανέρχεται στα 350 δισ. ευρώ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας