Σε απολογία ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ντέρμπι
Σε απολογία, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Επίσης, ενώπιων της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα Κ20, αλλά και ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Σε απολογία, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν την Πέμπτη 7/11 στις 13:00, και κινδυνεύουν μέχρι και με τιμωρίας έδρας.
Επίσης, ενώπιων της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα Κ20, αλλά και ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20
— Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ν. Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του


