Σαμαράς: Προς μίμηση η επιτυχής έξοδος της Ιρλανδίας από το Μνημόνιο
Την ελπίδα ότι η αναμενόμενη έξοδος της Ιρλανδίας από το Μνημόνιο, πριν από τα Χριστούγεννα, «θα είναι βοήθεια και για την Ελλάδα» εξέφρασε ο ιρλανδός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Πασκάλ Ντόνοχιου έπειτα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. «Άρα, έχουμε δύο πράγματα να μιμηθούμε: Πρώτον την επιτυχή προεδρία και δεύτερον την επιτυχή έξοδο στις αγορές», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Την ελπίδα ότι η αναμενόμενη έξοδος της Ιρλανδίας από το Μνημόνιο, πριν από τα Χριστούγεννα, «θα είναι βοήθεια και για την Ελλάδα» εξέφρασε ο ιρλανδός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Πασκάλ Ντόνοχιου έπειτα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Άρα, έχουμε δύο πράγματα να μιμηθούμε: Πρώτον την επιτυχή προεδρία και δεύτερον την επιτυχή έξοδο στις αγορές», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Η δήλωση του κ. Ντόνοχιου, έπειτα από τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά είχε ως εξής: ««Δουλεύουμε σκληρά για να βγούμε από το πρόγραμμα πριν τα Χριστούγεννα. Και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι βοήθεια και για εσάς γιατί η Ελλάδα, όπως και η Ιρλανδία, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και οι άνθρωποι κάνουν τρομερές θυσίες. Και ελπίζουμε ότι η δική μας έξοδος θα βοηθήσει και εσάς».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας