Εντατικά προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες στη LE MONDE
Είστε λάτρης της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής και θέλετε να μάθετε τα μυστικά τους από επαγγελματίες; Η LE MONDE έχει διαμορφώσει ειδικά για εσάς 2 μοναδικά εντατικά προγράμματα διάρκειας 6 εβδομάδων, που υπόσχονται να σας μυήσουν στα μυστικά της γαστρονομικής τέχνης.
Είστε λάτρης της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής και θέλετε να μάθετε τα μυστικά τους από επαγγελματίες;
Η LE MONDE έχει διαμορφώσει ειδικά για εσάς 2 μοναδικά εντατικά προγράμματα διάρκειας 6 εβδομάδων, που υπόσχονται να σας μυήσουν στα μυστικά της γαστρονομικής τέχνης. Από 11 Νοεμβρίου ξεκινούν:
Intensive Chef Course – εντατικό πρόγραμμα μαγειρικής για ερασιτέχνες
Intensive Pastry Chef Course – εντατικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες
Παρακολουθώντας τα εντατικά προγράμματα θα αποκτήσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες στην κουζίνα. Θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε μαζί με τους καθηγητές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να μάθετε τεχνικές επαγγελματικού επιπέδου και μέσα από όλα αυτά να εξελιχθείτε στη διάρκεια των 6 εβδομάδων σε πολύ καλούς γνώστες του αντικειμένου που αγαπάτε.
Τα μαθήματα, διάρκειας 3,5 ωρών, γίνονται 2 φορές την εβδομάδα και διεξάγονται σε επαγγελματικό εργαστήριο του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE στις εγκαταστάσεις του στο Μοσχάτο (Θεσσαλονίκης 45, ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Μοσχάτου).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.