Το «shutdown» σαπίζει τις πατάτες στον λαχανόκηπο του Ομπάμα
Τα όρια στενεύουν και το «shutdown» δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο. Στον διάσημο λαχανόκηπο της κουζίνας του Λευκού Οίκου, οι ντομάτες σαπίζουν. Το ίδιο και οι αγαπημένες γλυκοπατάτες του Μπαράκ Ομπάμα που έχουν γίνει τροφή για τα σκουλήκια. Εξαιτίας της ομοσπονδιακής «παράλυσης», ο κήπος δεν συντηρείται όπως πρέπει και το πότισμα δεν επαρκεί. Οι μόνοι ευνοούμενοι από το μαράζωμα του λαχανόκηπου είναι οι σκίουροι και η μοναδική αλεπού στον κήπο του Λευκού Οίκου.
Τα όρια στενεύουν και το «shutdown» δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο. Στον διάσημο λαχανόκηπο της κουζίνας του Λευκού Οίκου, οι ντομάτες σαπίζουν. Το ίδιο και οι αγαπημένες γλυκοπατάτες του Μπαράκ Ομπάμα που έχουν γίνει τροφή για τα σκουλήκια.
Εξαιτίας της ομοσπονδιακής «παράλυσης» ο κήπος δεν συντηρείται όπως πρέπει και το πότισμα δεν επαρκεί. Οι μόνοι ευνοούμενοι από το «μαράζωμα» του λαχανόκηπου είναι οι σκίουροι και η μοναδική αλεπού στον κήπο του Λευκού Οίκου.
Ένα μπλογκ, που φέρει τον τίτλο «Obamafoodarama» και καλύπτει τις ειδήσεις σχετικά με την κουζίνα του Λευκού Οίκου, ανέβασε φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Η Μισέλ Ομπάμα ξεκίνησε να καλλιεργεί τον λαχανόκηπο στο νότιο τμήμα του κήπου του Λευκού Οίκου το 2009. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που φυτεύτηκαν εκεί λαχανικά από την εποχή της Έλινορ Ρούσβελτ και του «κήπου της νίκης» στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τον λαχανόκηπο ως μέσο προώθησης της υγιεινής διατροφής και των μέτρων κατά της παιδικής παχυσαρκίας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας