«ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» στο Athens Metro Mall με ακαδημαϊκό υποστηρικτή το BCA College
Μετά την περσινή επιτυχία του προγράμματος «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», τo Athens Metro Mall αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά, την εκδήλωση, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.
Μετά την περσινή επιτυχία του προγράμματος «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» που έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 2000 άτομα να έρθουν σε επαφή με τον παλμό της αγοράς, τo Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο στα Νότια Προάστια, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά, την εκδήλωση, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», όπου ακαδημαϊκός υποστηρικτής είναι το BCA College, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.
Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, του Εμπορίου και της Βιομηχανίας πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους. Κάθε ημέρα από τις 22 Οκτωβρίου (12:00-18:00) θα παρευρίσκονται εταιρείες στον άνετα διαμορφωμένο χώρο (στο επίπεδο 0 του Εμπορικού Κέντρου), παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.
Παράλληλα, η Τετάρτη 23η Οκτωβρίου, ορίζεται ως ημέρα επιχειρηματικότητας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένες εταιρείες για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση καθώς και τρόπους και δυνατότητες επιδότησης από τα δημόσια προγράμματα. Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν και προτάσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Franchising.
Τέλος, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 12:00 μ.μ έως τις 14:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο καριέρας από την εταιρεία Skywalker, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ορθή συγγραφή ενός βιογραφικού και συμβουλές που κάνουν μία επαγγελματική συνέντευξη πιο αποτελεσματική.
Δήλωση Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.athensmetromall.gr
Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, 173 43 Αγ. Δημήτριος
210 9769444, www.athensmetromall.gr
Ξένη δημοσίευση
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442