«The Fox», το τραγούδι της αλεπούς που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο
Δύο αδέλφια από τη Νορβηγία ευθύνονται για το νέο βίντεο-φαινόμενο που έχει σαρώσει το Διαδίκτυο, καθώς έχει φτάσει τα 80 εκατομμύρια views μέσα σε ένα μήνα που έχει ανέβει στο δημοφιλές δίκτυο του youtube. To τραγούδι της αλεπούς, «Τhe Fox», έχει κάνει θραύση και όπως φαίνεται θα γίνει το νέο «Gangnam Style».
Δύο αδέλφια από τη Νορβηγία ευθύνονται για το νέο βίντεο-φαινόμενο που έχει σαρώσει το Διαδίκτυο, καθώς έχει φτάσει τα 80 εκατομμύρια views μέσα σε ένα μήνα που έχει ανέβει στο δημοφιλές δίκτυο του youtube.
To τραγούδι της αλεπούς, «Τhe Fox», έχει κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, και όπως φαίνεται θα γίνει το νέο «Gangnam Style».
Ο Μπαρντ και ο Βέργκαν Ούρχαϊμ Υλβισάκερ, γνωστοί ως Ylvis, ντύθηκαν αλεπούδες για χάρη του βίντεο-κλιπ και μέσα από το τραγούδι τους αναρωτιούνται τι ήχο βγάζουν οι αλεπούδες.
Αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν στο βίντεο-κλιπ είναι ντυμένοι ζώα, όπως αγελάδες, σκυλιά, γάτες, ελέφαντες.
Το χορευτικό τους μάλιστα θυμίζει κάτι από τον Psy και τις φιγούρες του στο «Gangnam Style»
Οι Ylvis είναι ένα συγκρότημα που τραγουδάει, χορεύει, εμφανίζεται στο θεατρικό σανίδι και έχει και δική του εκπομπή στην τηλεοράση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας