BMW X6 M Design Edition 2014: Το κάτι παραπάνω
Οι λάτρεις της M Division αποκτούν ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά με την μορφή της X6 σε μια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής έκδοση που φορά τα χρώματα και όχι μόνο, του βελτιωτικού οίκου των Βαυαρών.
Οι Βαυαροί αποκάλυψαν μέσω Facebook τις πρώτες πληροφορίες και τις πρώτες εικόνες μιας νέας σκληροπυρηνικής έκδοσης της Χ6 η οποία θα οδηγηθεί σε περιορισμένη παραγωγή.
Στοχεύοντας να ικανοποιήσει τους λάτρεις των εκδόσεων της M Division, η νέα έκδοση της X6 διαθέτει ανασχεδιασμένα και ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά στοιχεία, μαύρη ματ γρίλια, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί των 21 ιντσών.
Παράλληλα, όσοι έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα 100 συνολικά «αντίτυπα» της περιορισμένης αυτής έκδοσης θα μπορούν, αν θέλουν, να τονίσουν την ιδιαιτερότητά της, επιλέγοντας τις χαρακτηριστικές ρίγες με τα χρώματα της M Performance.
Στο εσωτερικό, τον αιχμηρό προσανατολισμό της αναλαμβάνει να τονίσει η κυριαρχία του δέρματος που επενδύει και το ταμπλό καθώς και η χρωματική αντίθεση μαύρου κόκκινου, σε όλες τις επενδύσεις. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης συγκαταλέγεται και η αριθμημένη πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό παραγωγής.
Προς το παρόν, η BMW δεν δημοσιοποιεί στοιχεία που να αφορούν τις επιδόσεις της, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η X6 M Design Edition θα εξοπλίζεται με τον V8 twin-turbo κινητήρα των 4,4 λίτρων απόδοσης 555 ίππων και 680 Nm ροπής.
Αυτό αναμένεται να δίνει τη δυνατότητα στο βαυαρικό SUV να ολοκληρώνει τη διαδικασία από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του θα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.
auto.in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442