Πρόκριση στο Μουντιάλ για Αργεντινή, ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα
Η Αργεντινή προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2014, καθώς μετά την ευρεία σε έκταση, εκτός έδρας νίκη που σημείωσε με 5-2 επί της Παραγουάης, παρέμεινε επικεφαλής στην ζώνη της Νότιας Αμερικής κι εξασφάλισε μία θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Πρόκριση και για τις ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα από την ζώνη Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.
Η Αργεντινή προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2014, καθώς μετά την ευρεία σε έκταση, εκτός έδρας νίκη που σημείωσε με 5-2 επί της Παραγουάης, παρέμεινε επικεφαλής στην ζώνη της Νότιας Αμερικής κι εξασφάλισε μία θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Τα τέρματα των Αργεντινών, πέτυχαν οι Μέσι (12` πεν, 52` πεν.), Αγουέρο (32`), Ντι Μαρία (49`) και Μάξι Ροντρίγκεζ (90`), ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Νούνιες (16`) και Σάντα Κρους (85`).
Πρόκριση για ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα
Στα τελικά προκρίθηκαν και οι ομάδες των ΗΠΑ και της Κόστα Ρίκα από την ζώνη Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.
Οι Αμερικανοί επικράτησαν 2-0 του Μεξικού κι έχουν 16 βαθμούς και η Κόστα Ρίκα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τζαμάικα κι έχει 15 βαθμούς στον όμιλο, που για να ολοκληρωθεί απομένουν δύο αγωνιστικές, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ

