Ανακοίνωση ΠΑΟ κατά NOVA, ανακοινώθηκε ο Ατζαγκούν
Συνεχίζεται η κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Nova, με τους Πράσινους να βγάζουν ανακοίνωση κατά του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας ότι «η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω». Ατζαγκούν και επισήμως στον Παναθηναϊκό, ξανά ατομικό ο Σίλντενφελντ.
Συνεχίζεται η κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Nova, με τους Πράσινους να βγάζουν ανακοίνωση κατά του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας ότι «η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω».
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω, γεγονός το οποίο συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσπάθεια αποδυνάμωσης του υγιούς ανταγωνισμού και του προϊόντος συνολικότερα.
Δεν ξέρουμε αν η μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες της NOVA ή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε αυτήν την αδικία και να ενημερώσουμε γι’ αυτήν το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης».
Ατζαγκούν και επισήμως
Την ίδια ώρα, ο Ατζαγκούν ανακοινώθηκε επισήμως από τους Πράσινους, αφού την Τρίτη είχε υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Abdul Zeleel Ajagun για την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας».
Ατομικό ξανά ο Σίλντενφελντ
Τέλος, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και την Τετάρτη ο Σίλντενφελντ, ο οποίος δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια.
Από την άλλη, ο Εμίρ Μπαϊράμι προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου για την 3η αγωνιστική. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης συμμετείχε για πρώτη φορά ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, αλλά και ο Αντριάν Μπαλμπόα που δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»



