Ζημιές 31,6 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο για την Motor Oil
Καθαρές ζημίες ύψους 31,6 εκατ. ευρώ εμφάνισε στο α΄εξάμηνο η εταιρία διύλισης Motor Oil εξαιτίας φορολογικών επιβαρύνσεων, διακοπών λειτουργίας για συντήρηση και τη μειωμένη λογιστική αξία των πετρελαϊκών αποθεμάτων της.
Καθαρές ζημίες ύψους 31,6 εκατ. ευρώ εμφάνισε στο α΄εξάμηνο η εταιρία διύλισης Motor Oil εξαιτίας φορολογικών επιβαρύνσεων, διακοπών λειτουργίας για συντήρηση και τη μειωμένη λογιστική αξία των πετρελαϊκών αποθεμάτων της.
Τα λειτουργικά κέρδη εξαιρουμένων των αποθεμάτων σημείωσαν και αυτά πτώση, της τάξης του 40% στα 99,5 εκατ. ευρώ, εξαιτίας του χαμηλότερου περιθωρίου διύλισης και της πτώσης της ζήτησης στην ελληνική αγορά.
Ο όγκος πωλήσεων στο εσωτερικό της χώρας υποχώρησε κατά 22% ετησίως στα 1,087 εκατ. μετρικούς τόνους. Η εταιρία ισοσκέλισε την απώλεια αυτή αυξάνοντας τις εξαγωγές της κατά 14% στους 3,92 εκατ. τόνους.
Παρά την εξαγωγική της επίδοση, όμως, το περιθώριο διύλισης της Motor Oil υποχώρησε στο πρώτο εξάμηνο στα 38,2 δολάρια το βαρέλι από 56,5 δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι, εν μέρει εξαιτίας της συντήρησης σε μονάδα διύλισης τον Απρίλιο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας