Έβγαλαν το λουκέτο και λειτούργησαν δύο καταστήματα στην Πέλλα
Στην αποσφράγιση των καταστημάτων τους προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ενός καφενείου και μιας καφετέριας στην Πέλλα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το «σαφάρι» των Αρχών για παραβάσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Χαλκιδικής.
Στην αποσφράγιση των καταστημάτων τους προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ενός καφενείου και μιας καφετέριας στην Πέλλα.
Αστυνομικοί του Τμήματος Γιαννιτσών πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο ιδιοκτησίας 24χρονης και διαπίστωσαν ότι 40χρονος λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος το κατάστημα, εξυπηρετώντας πελάτες και παραβιάζοντας τις σφραγίδες που είχε θέσει ο δήμος Πέλλας.
Το κατάστημα στερείτο άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.
Η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, δεν συνελήφθη και αναζητείται.
Σε καφετέρια του δήμου Πέλλας διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος ιδιοκτήτης της λειτουργούσε παράνομα το κατάστημα, αφού είχε παραβιάσει τις σφραγίδες και στερείτο άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών Πέλλας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Έλεγχοι στην Χαλκιδική
Συνεχίζεται το «σαφάρι» της αστυνομίας για τυχόν παραβάσεις σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε αστυνομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής, συνελήφθησαν τρία άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας και βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις που αφορούσαν τη στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και την τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση ελέγχθηκαν 161 άτομα, καθώς και 145 οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
- Ακίνητα: Σε ποια περιοχή εκτοξεύτηκαν οι τιμές
- Συνταγή: Στριφτόνι με ντομάτα, πικάντικη σάλτσα και καλαμάρια
- Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Παρασκευή – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442