Kλειδώθηκε σε εκκλησία, ντράπηκε να πάρει την Αστυνομία και «τιτίβισε»
Μια γυναίκα από το Πλίμουθ της Βρετανίας κλειδώθηκε σε εκκλησία, όταν οι εθελοντές του Ναού πίστεψαν ότι είχαν φύγει όλοι και κλείδωσαν την πόρτα. Η 43χρονη ντράπηκε να καλέσει την Αστυνομία και αποφάσισε να το ρίξει στο Twitter.
Μια γυναίκα από το Πλίμουθ της Βρετανίας κλειδώθηκε σε εκκλήσια, όταν οι εθελοντές του Ναού πίστεψαν ότι είχαν φύγει όλοι και κλείδωσαν την πόρτα.
Η 43χρονη ντράπηκε να καλέσει την Αστυνομία και αποφάσισε να το ρίξει στο Twitter. Είχαν βέβαια προηγηθεί κάποιες κλήσεις στη γραμματεία του Ναού, αλλά κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο.
Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κοινωνική δικτύωση. «Free the St Andrew’s one» έγραψε στο Twitter.
Για να ακολουθήσουν και άλλα τιτιβίσματα: «Έχω κλειστεί μέσα στον Ναό του St Andrew’s και αναζητώ τρόπο να βγω χωρίς να δημιουργήσω αναστάτωση. Είναι ήρεμα εδώ, οπότε δεν υπάρχει βιασύνη» με #Plymouth #help.
Μάλιστα έφτιαξε και ένα μικρό βίντεο, περπατώντας μέσα στον Ναό.
Τελικώς, κάποιος είδε τα μηνύματα, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία και βρήκε τη λύση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο





