Συνελήφθη 37χρονος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου
Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, συνελήφθη 37χρονος υπάλληλος σεκιούριτι την περασμένη Κυριακή στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη 37χρονος υπάλληλος σεκιούριτι την περασμένη Κυριακή στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται θεωρούνται ιδιαίτερα ειδεχθείς, γι’ αυτό και την Παρασκευή, ύστερα από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν από την Αστυνομία στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 37χρονου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας