Χάνει το παγκόσμιο της Μόσχας (και) ο Γιόχαν Μπλέικ
Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου τέθηκε ακόμη ένας Τζαμαϊκανός αθλητής. Ο λόγος για τον Γιόχαν Μπλέικ, ο οποίος δεν θα υπερασπιστεί στη Μόσχα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 100μ από το 2011 στη Νταεγού, καθώς εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν οι ενοχλήσεις που νιώθει στον τένοντα του γονάτου.
Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου τέθηκε ακόμη ένας Τζαμαϊκανός αθλητής.
Ο λόγος για τον Γιόχαν Μπλέικ, ο οποίος δεν θα υπερασπιστεί στη Μόσχα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 100μ από το 2011 στη Νταεγού, καθώς εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν οι ενοχλήσεις που νιώθει στον τένοντα του γονάτου.
Ο 23χρονος σπρίντερ τραυματίστηκε σε αγώνες στο Κίνγκστον τον περασμένο Απρίλιο κι έχασε τα εθνικά τράιαλς του περασμένου μήνα, αλλά είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη Μόσχα ως κάτοχος του τίτλου στα 100μ.
Εκτός παγκοσμίου τέθηκαν αυτή την Κυριακή ακόμη δύο γνωστοί σπρίντερ, που θα μπορούσαν να κοντράρουν τον Γιουσέιν Μπολτ στα 100μ (το 2011 είχε αποκλειστεί στον τελικό για άκυρη εκκίνηση), αλλά αυτοί λόγω ντόπινγκ.
Πρόκειται για τον Αμερικανό Τάισον Γκέι και τον Τζαμαϊκανό Ασάφα Πάουελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών

