Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πρώτος ο Μπανιώτης στο μίτινγκ της Βουδαπέστης

Πρώτος ο Μπανιώτης στο μίτινγκ της Βουδαπέστης

Την πρώτη θέση στο μίτινγκ της Βουδαπέστης κατέκτησε ο Κώστας Μπανιώτης. Ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 2.33μ ήταν ο νικητής στο ύψος, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις μετά και την επίδοση στα 2.34μ που είχε πριν λίγες ημέρες στους Μεσογειακούς Αγώνες. Στο ίδιο μίτινγκ, ο Κωστας Δουβαλίδης τερμάτισε πέμπτος στα 110μ με εμπόδια με επίδοση στα 13.56.

Την πρώτη θέση στο μίτινγκ της Βουδαπέστης κατέκτησε ο Κώστας Μπανιώτης. Ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 2.33μ ήταν ο νικητής στο ύψος, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις μετά και την επίδοση στα 2.34μ που είχε πριν λίγες ημέρες στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Έτσι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του μεγάλου ραντεβού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα τον επόμενο μήνα. Δεύτερος ήταν ο Αμερικανός Ντάστι Τζόνας με 2,28μ. και τρίτος ο Μιχάι Ντονισάν (Ρουμανία) με 2,24 μέτρα.

Στο ίδιο μίτινγκ, ο Κωστας Δουβαλίδης τερμάτισε πέμπτος στα 110μ με εμπόδια με επίδοση στα 13.56. Νικητής με 13.27 ήταν ο Τζαμαϊκανός Αντριου Ριλέι και δεύτερος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Τζέισον Ρίτσαρντσον (13.28).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο