Εντός των επομένων ωρών αναμένεται να εκπέμψει και πάλι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση
Μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκπέμψει ξανά ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας. Η εκπομπή, όπως έχει δηλώσει και ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, θα γίνει από χώρο εκτός των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, από όπου εκπέμπουν εδώ και μέρες οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ.
Μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκπέμψει ξανά ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας. Η εκπομπή, όπως έχει δηλώσει και ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, θα γίνει από χώρο εκτός των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, από όπου εκπέμπουν εδώ και μέρες οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Η πληροφορία για τις νέες εκπομπές προκαλούν αντιδράσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός του μαύρου ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το έγκλημα κατά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των εργαζομένων της.
» Αδίστακτοι και κυνικοί, όχι μόνο δεν συμμορφώνονται με την απόφαση του ΣτΕ για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ συνεχίζοντας να παρανομούν, αλλά είναι έτοιμοι να εκπέμψουν από ιδιωτικά στούντιο πράττοντας και άλλη παρανομία.
» Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κατήφορο. Το σήμα της ΕΡΤ εκπέμπει και θα εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Να μην διανοηθούν κάτι διαφορετικό.
Και η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εκπέμψει σήμα από τις δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ, από ιδιωτικά στούντιο, χωρίς να έχει ανακοινώσει -ως οφείλει από την κείμενη νομοθεσία- ούτε τη συμφωνία με το ιδιωτικό στούντιο, ούτε τους συντελεστές αυτού του ‘προγράμματος’.
» Ερωτούμε: Ποιοι είναι, ποιος τους προσέλαβε, ποιοι και πόσο τους πληρώνουν; Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει το σχέδιο αυτό, το οποίο, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να το χαρακτηρίσουμε ως διακωμώδηση της απόφασης – διαταγής του Συμβουλίου της Επικρατείας. Καλούμε την κυβέρνηση να έρθει αμέσως σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ ώστε από τις εγκαταστάσεις της να εκπεμφθεί εκ νέου ραδιοτηλεοπτικό σήμα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας