Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι μέρος της λύσης, δήλωσε ο Π.Καψής
«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς», δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής. Παραδέχτηκε ότι έχει μία δύσκολη αποστολή και σημείωσε ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει για να εξομαλυνθεί η κατάσταση είναι να φύγει το μαύρο, ενώ σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι μέρος της λύσης.
«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς», δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.
Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης τόνισε ότι είναι αυτονόητη προϋπόθεση να μη γίνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση «παραμάγαζο της εκάστοτε κυβέρνησης».
Ο κ. Καψής παραδέχτηκε ότι έχει μία δύσκολη αποστολή και σημείωσε ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει για να εξομαλυνθεί η κατάσταση είναι να φύγει το μαύρο.
Τόνισε ακόμη ότι οι συνθήκες είναι πολύ λεπτές και πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι μέρος της λύσης.
Μιλώντας στο Μega, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι η απόφαση για την ΕΡΤ πρέπει να υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους εργαζόμενους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας