Το γερμανικό Next Top Model διέκοψαν ακτιβίστριες της Femen
Η ζωντανή μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι σόου της γερμανικής τηλεόρασης Next Top Model, με παρουσιάστρια την Χάιντι Κλουμ, διακόπηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης όταν δύο διαδηλώτριες της φεμινιστικής οργάνωσης Femen εισέβαλαν στη σκηνή γυμνόστηθες.
Η ζωντανή μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι σόου της γερμανικής τηλεόρασης Next Top Model, με παρουσιάστρια την Χάιντι Κλουμ, διακόπηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης όταν δύο διαδηλώτριες της φεμινιστικής οργάνωσης Femen εισέβαλαν στη σκηνή γυμνόστηθες.
«Ξαφνικά είδα γυμνά στήθη μπροστά μου» είπε το μοντέλο με έκπληκτο βλέμμα μετά την απομάκρυνση των δύο γυναικών από άνδρες ασφαλείας.
Μία από τις διαδηλώτριες είχε γράψει με μελάνι στον λαιμό και το στομάχι της τη φράση: «Το Σόου Φρίκης της Χάιντι».
Η Femen, μία φεμινιστική, αριστερή οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ουκρανία, διαμαρτύρεται κατά του σεξισμού και των θρησκευτικών πρακτικών.
Στις αρχές του μήνα διέκοψε τα εγκαίνια ενός μουσείου για τις κούκλες Μπάρμπι στο Βερολίνο.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ProSieben αμέσως έστρεψε τις κάμερες σε άλλη γωνία στη διάρκεια της διαμαρτυρίας κι έτσι εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν μόνο για μερικά δευτερόλεπτα τις διαδηλώτριες.
Η Femen ανακοίνωσε στην γερμανική ιστοσελίδα της ότι η διαμαρτυρία εξέθεσε «την φασίστρια ιδεολόγο της μόδας Χάιντι Κλουμ ενώπιον 15.000 θεατών που παρακολούθησαν το σόου ζωντανά και εκατομμυρίων τηλεθεατών».
Η Κλουμ, η οποία γίνεται το Σάββατο 40 ετών, συνέχισε την παρουσίαση του σόου, νικήτρια του οποίου αναδείχτηκε η 16χρονη Λόβλιν από το Αμβούργο, η οποία μοιάζει στην Ναόμι Κάμπελ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας