
Ανοιξαν οι πύλες του Bazaar Βιβλίου από τον Βήμα FM
Άνοιξαν την Πέμπτη στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής οι πύλες του Βazaar Βιβλίου του Βήμα 99,5. Στο bazaar, που θα διαρκέσει ώς την Κυριακή 2 Ιουνίου, θα διατεθούν 200.000 βιβλία, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν μόνο με 1 ευρώ το καθένα. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας. Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ.
Άνοιξαν την Πέμπτη στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής οι πύλες του Βazaar Βιβλίου του Βήμα 99,5.
Στο Bazaar θα διατεθούν 200.000 βιβλία, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν με 1 ευρώ το καθένα, βοηθώντας έτσι όσους το έχουν ανάγκη. Ανάμεσά στα βιβλία θα υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές και πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά παραμύθια, κ.ά.
Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.
Μέχρι τώρα από τα Βazaar του Βήμα 99,5 έχουν συγκεντρωθεί περίπου 350.000 ευρώ για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων και προσδοκία είναι το βράδυ της Κυριακής να ξεπεραστούν οι 500.000 ευρώ.
Όπως κάθε φορά, θα υπάρξει σειρά εκπλήξεων για να κάνει τη διαμονή των μικρών και των μεγάλων φίλων στον Κήπο του ΜΜΑ ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα, θα δοθούν τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν:
- Την Παρασκευή 31 Μαΐου θα εμφανιστούν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Μαρία Τσαρούχα και η Ραλλία Χρηστίδου.
- Το Σάββατο 1 Ιουνίου θα εμφανιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Ζιώγαλας.
- Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα εμφανιστούν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.
Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ.
Ευγενικοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Εταιρειών Μυτιληναίου, η WIND, η «Ελληνικός Χρυσός», και η Mercedes Benz Hellas, η Ελαϊς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Αθήνα και Πειραιά – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Good Job Nicky: «Έριξα το κλάμα της ζωής μου στο ενδιάμεσο για τη Eurovision»
- Ώρα… Europa League για τον ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή κόντρα στη Θέλτα ο Δικέφαλος του βορρά
- Στους δρόμους για τα Τέμπη φοιτητές, μαθητές – Συλλαλητήρια στην Αθήνα, στα Προπύλαια και άλλες πόλεις
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Το ραντεβού Γεραπετρίτη – Ρούμπιο στην Ουάσιγκτον – Τι θα συζητήσουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442