Νεκρό το κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ινδία
Υπέκυψε το 5χρονο κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ινδία και το οποίο βρισκόταν σε κώμα, αναφέρει δημοσίευμα της ινδικής εφημερίδας The Times of India. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και η ζωή του υποστηριζόταν μηχανικά τις τελευταίες 10 ημέρες.
Υπέκυψε το βράδυ της Δευτέρας το 5χρονο κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ινδία και το οποίο βρισκόταν σε κώμα, αναφέρει δημοσίευμα της ινδικής εφημερίδας The Times of India.
Το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή σε νοσοκομείο της πόλης Ναγκπούρ της κεντρικής Ινδίας. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και η ζωή του υποστηριζόταν μηχανικά τις τελευταίες 10 ημέρες.
Η μικρούλα είχε πέσει θύμα βιασμού σε χωριό του κρατιδίου Μάντια Πραντές. Δυο ύποπτοι έχουν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας και της άνοιξης
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Δραματικές έρευνες για τον 34χρονο δύτη που αγνοείται
- Όλα όσα προσφέρει το μάνγκο στον οργανισμό μας
- Ξεκινά η ιστορική δίκη για τα Τέμπη με 36 κατηγορούμενους – Δικαιοσύνη και στήριξη ζητούν οι συγγενείς
- «Οδηγός» για τον ΕΝΦΙΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
- Αεροσκάφος της Air Canada συγκρούστηκε με όχημα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια – Αναφορές για τραυματίες
- Ιράν: Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη – Ισοπεδώθηκαν κατοικίες στην πόλη Ουρουμιγιέ
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι μετά από επιδρομή drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442