Το ψύχραιμο Ρέθυμνο κέρδισε τον Ίκαρο Καλλιθέας με 68-66
Νίκη που τον εδραιώνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πέτυχε ο ΑΓΟΡ, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε τελικά του Ίκαρου 68-66 για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.
Νίκη που τον εδραιώνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πέτυχε ο ΑΓΟΡ, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε τελικά του Ίκαρου 68-66 για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.
Το ματς δεν σταμάτησε να είναι ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό με την ομάδα της Καλλιθέας να ισοφαρίζει σε 58-58 με σουτ τριών πόντων του Στρναντ.
Ο ΑΓΟΡ συνέχισε να κρατάει κεφάλι στο σκορ με τον Βρικτς να μειώνει για τον Ίκαρο στον έναν 67-66.
Οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη επέλεξαν να στείλουν τον Νέστορα Κόμματο στη γραμμή των βολών. Ο έμπειρός φοργουορντ ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές, δίνοντας τη νίκη στο Ρέθυμνο 68-66.
Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ για το Ρέθυμνο ο Κάρτερ. Έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Πέτγουεϊ και Ντούβνιακ που πέτυχαν από 12 πόντους έκαστος. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισαν οι Γκίμπσον και Φαγιέ με 16 και 12 πόντους αντίστοιχα.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 30-32, 50-42, 68-66
ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χορν 2, Καλλινικίδης, Αγγελόπουλος 6, Τσαρουχάς, Τσόχλας 6, Ντούβνιακ 12, Κόμματος 8, Κάρτερ 16, Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ 12, Σιζόπουλος, Προύιτ
Ίκαρος Καλλιθέας (Καλαφατάκης): Στρναντ 8, ΜακΝάιτ 2, Κυρίτσης 4, Βρκιτς 7, Φαγιέ 12, Γκίμπσον 16, Γιαννακίδης, Αγαδάκος 2, Σίμτσακ 8, Άλαμπι, Καρακωνσταντάκης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγική ειρωνεία: Μνημείο για τα θύματα της πυρκαγιάς στο μπαρ του Κραν Μοντανά τυλίχθηκε στις φλόγες
- Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 53-78: Έκανε «προπόνηση», με «20άρα» του Χολμς (vid)
- Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 0-4: Πέρασε από τις Σέρρες η Ένωση
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «ξεκλείδωσε» τη μεγάλη νίκη
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη