Κλειστή η Εθνική Οδός Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο 30ό χιλιόμετρο
Σοβαρή καθίζηση υπέστη το οδόστρωμα στο 30ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, στη θέση Γέφυρα της Δέσπως, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό στο σημείο του προβλήματος και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων δρόμων.
Σοβαρή καθίζηση υπέστη το οδόστρωμα στο 30ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στη θέση Γέφυρα της Δέσπως, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.
Η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό στο σημείο του προβλήματος και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων δρόμων.
Ο δήμαρχος της Πρέβεζας Χρ.Μπαΐλης ενημέρωσε την Περιφέρεια Ηπείρου για το θέμα, προκειμένου να αποκατασταθεί το οδόστρωμα από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα