Χωρίς τον τραυματία και τιμωρημένο Ψυχογιό ο Άρης
Χωρίς τον Νίκο Ψυχογιό θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό, αφού ο έλληνας άσος των κιτρίνων είναι τραυματίας, ενώ παράλληλα θα εκτίσει και ποινή της μιας αγωνιστικής αφού συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες. Την ίδια ώρα, ο Νούνο Κοέλιο που επίσης συμπλήρωσε κάρτες (επτά), θα απουσιάσει από τους εκτός έδρας αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα (26ης αγωνιστική) και Ατρόμητο (28η).
Χωρίς τον Νίκο Ψυχογιό θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό, αφού ο έλληνας άσος των κιτρίνων είναι τραυματίας, ενώ παράλληλα θα εκτίσει και ποινή της μιας αγωνιστικής αφού συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες.
Την ίδια ώρα, ο Νούνο Κοέλιο που επίσης συμπλήρωσε κάρτες (επτά), θα απουσιάσει από τους εκτός έδρας αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα (26ης αγωνιστική) και Ατρόμητο (28η).
Οι παίκτες του Αρη επέστρεψαν την Τετάρτη στο πρόγραμμα προετοιμασίας μετά το ρεπό τους την Τρίτη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15).
Ο Νίκος Ψυχογιός, που ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο, έκανε θεραπεία. Ο 24χρονος πλάγιος μπακ θα κάνει αύριο μαγνητική, ενώ ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες περίπου.
Πέραν αυτού, οι Γιάννης Γιαννιώτας και Κώστας Καζναφέρης -για καθαρά προληπτικούς λόγους- έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Παντελής Αντωνιάδης καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επεισόδιο του Γεωργούντζου με τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)
- Επικοινωνία Φάμελλου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ – «Κοινές ανησυχίες για την κατάσταση»
- Η μυστική έπαυλη του Έπσταϊν στο Νέο Μεξικό: Το «βρώμικο» Zorro Ranch στο μικροσκόπιο
- Μέση Ανατολή: Το κατά Μάριο Πλωρίτη φρενοκομείο
- Νέα Αριστερά: Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο κανενός – Καμία εμπλοκή στον πόλεμο Τραμπ και Νετανιάχου
- Σα να παίζουν απο την αρχή…





