Τέσσερις αγωνιστικές η τιμωρία του Βαλντές για τις διαμαρτυρίες κόντρα στη Ρεάλ
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει έφεση εναντίον της απόφασης της ισπανικής ομοσπονδίας, με την οποία τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών ο Βίκτορ Βαλντές.
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει έφεση εναντίον της απόφασης της ισπανικής ομοσπονδίας, με την οποία τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών ο Βίκτορ Βαλντές.
Ο βασικός τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» αποβλήθηκε στη λήξη του σαββατιάτικου ντέρμπι με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», λόγω της έντονης διαμαρτυρίας του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μιγκέλ Ανχελ Πέρεθ Λάσα, σχετικά με το πέναλτι που ζήτησαν οι Καταλανοί στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος πάνω στον Αντριάνο.
Οι συμπαίκτες του συγκράτησαν προσωρινά τον διεθνή γκολκίπερ, όμως ο Βαλντές ήταν σε έξαλλη κατάσταση και συνέχισε τις διαμαρτυρίες στη φουσούνα των αποδυτηρίων, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.
Αν η πρωτόδικη ποινή παραμείνει, ο Βίκτορ Βαλντές θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Λα Κορούνια, Ράγιο Βαγεκάνο, Μαγιόρκα και Θέλτα. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα αναμένεται να πάρει ο Χοσέ Μανουέλ Πίντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS


