Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του «ντεσπεράντο» αστυνομικού στις ΗΠΑ
Τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό τού Κρις Ντόρνερ, του πρώην αστυνομικού του Λος Άντζελες που κυνηγούσε η αστυνομία για σχεδόν μία εβδομάδα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία, ο θάνατός του δεν προήλθε από τη φωτιά που ξέσπασε στο οίκημα κατά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας, αλλά ο Ντόρνερ αυτοκτόνησε ενώ ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς.
Τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό τού Κρις Ντόρνερ, του πρώην αστυνομικού του Λος Άντζελες που κυνηγούσε η αστυνομία για σχεδόν μία εβδομάδα.
Ο 33χρονος έφεδρος στρατιωτικός και πρώην αστυνομικός είχε οχυρωθεί σε ένα οίκημα το οποίο πήρε φωτιά μετά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων. Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη στα ερείπια του σπιτιού.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία, ο θάνατός του δεν προήλθε από τη φωτιά που ξέσπασε στο οίκημα κατά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας, αλλά ο Ντόρνερ αυτοκτόνησε ενώ ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς.
«Μετά τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, ο ιατροδικαστής αναφέρει στο πόρισμά του ότι η αιτία θανάτου ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι» δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του σερίφη στην κομητεία του Σαν Μπερναρντίνο λοχαγός Κέβιν Λέισι.
«Αν και συνεχίζουμε να συλλέγουμε τα στοιχεία, φαίνεται πως το τραύμα που στοίχισε τη ζωή στον Ντόρνερ προκλήθηκε από τον ίδιο» διευκρίνισε.
Πρώην μέλος της αστυνομίας του Λος Αντζελες, ο Ντόρνερ ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου να επιτίθεται εναντίον προσώπων που θεωρούσε ότι σχετίζονταν με την αποπομπή του από το Σώμα το 2008.
Ύστερα από ανθρωποκυνηγητό έξι ημερών, ο Ντόρνερ εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή του Μπιγκ Μπέαρ, κοντά στο Λος Άντζελες. Αφού εγκατέλειψε όχημα το οποίο είχε κλέψει, οχυρώθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου βρέθηκε νεκρός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442