Προτάσεις Κουβέλη για την αντιμετώπιση της ανεργίας
Πλαίσιο πολιτικών κατευθύνσεων για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης ανεργίας, με αναπροσανατολισμό του ΕΣΠΑ, θέτει με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. «Οι δράσεις πρέπει να περιλαμβάνουν αύξηση του χρόνου για την επιδότηση της ανεργίας, διασφάλιση της πρόσβασης όλων των ανέργων σε υγειονομική περίθαλψη χωρίς προϋποθέσεις, ένταξη σε δράσεις κοινωφελούς εργασίας, επιδότηση της εργασίας και στοχευμένη κατάρτιση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας ότι η ανεργία έχει λάβει απειλητικές διαστάσεις.
Πλαίσιο πολιτικών κατευθύνσεων για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης ανεργίας, με αναπροσανατολισμό του ΕΣΠΑ, θέτει με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
«Οι δράσεις πρέπει να περιλαμβάνουν αύξηση του χρόνου για την επιδότηση της ανεργίας, διασφάλιση της πρόσβασης όλων των ανέργων σε υγειονομική περίθαλψη χωρίς προϋποθέσεις, ένταξη σε δράσεις κοινωφελούς εργασίας, επιδότηση της εργασίας και στοχευμένη κατάρτιση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας ότι η ανεργία έχει λάβει απειλητικές διαστάσεις.
Ο κ. Κουβέλης προσθέτει ότι η χρηματοδότηση των δράσεων θα προκύψει μέσα από την επανεξέταση του προσανατολισμού των πόρων του ΕΣΠΑ και τη διοχέτευση των πόρων από την εισφορά αλληλεγγύης σε δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας.
«Έχουμε επεξεργασμένες προτάσεις και με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες προωθούμε τη λήψη αυτών των μέτρων» καταλήγει ο κ. Κουβέλης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας