Ζεύγος 70χρονων φαβορί για το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί
Εννέα ζευγάρια φιλιούνται στην Ταϊλάνδη από την Τρίτη για να καταρρίψουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης διάρκειας φιλιού. Την παράσταση, όμως, κλέβει ζεύγος 70χρονων, που μετρά 50 χρόνια γάμου, και είναι φαβορί του διαγωνισμού. Ο Παναγιέτ και η Σουάννα Γιομίντζα, 72 και 74 ετών, είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία ζευγάρι του ετήσιου διαγωνισμού.
Εννέα ζευγάρια φιλιούνται στην Ταϊλάνδη από την Τρίτη για να καταρρίψουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης διάρκειας φιλιού. Την παράσταση, όμως, κλέβει ζεύγος 70χρονων, που μετρά 50 χρόνια γάμου, και είναι φαβορί του διαγωνισμού.
Ο Παναγιέτ και η Σουάννα Γιομίντζα, 72 και 74 ετών, είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία ζευγάρι του ετήσιου διαγωνισμού. Το ζεύγος πασχίζει να φιληθεί πάνω από 50 ώρες καταρρίπτοντας έτσι και το ρεκόρ Γκίνες.
«Δεν είμαι σίγουρη αν θα νικήσουμε, εξαιτίας της ηλικίας μας. Εάν ήμασταν όμως νεότεροι, σίγουρα θα κατακτούσαμε τη νίκη», είπε σε τοπικό κανάλι η Σουάννα.
Σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού, τα ζευγάρια μπορούν να πίνουν νερό με καλαμάκι υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ξεκολλήσουν τα χείλη τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τι ισχύει για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ: Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Australian Open
- Κακοκαιρία: Αναστέλλονται οι διανομές από eFood, Wolt και Box
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο δράστης – Τι θα πει στην απολογία του
- VITA: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ






