Ξεκινά το «πολύπαθο» έργο της επέκτασης του διαδρόμου στο «Μακεδονία»
Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου για την αναβάθμιση αντοχής του χερσαίου τμήματος του διαδρόμου 10-28 του αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 20 μήνες.
Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου για την αναβάθμιση αντοχής του χερσαίου τμήματος του διαδρόμου 10-28 του κρατικού αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 20 μήνες.
Ο διάδρομος θα επεκταθεί κατά 1.000 μέτρα προς τη θάλασσα και θα έχει συνολικό μήκους 3.440 μέτρα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί διηπειρωτικές πτήσεις.
Ανάδοχος ανεδείχθη η ΕΤΕΘ ΑΕ με οικονομική προσφορά 25.188.400 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.