Προσφυγή κατέθεσε ο Καπετάνος εναντίον του Αρη
Τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του από την ΠΑΕ Αρης, ζητά με προσφυγή του ο ποδοσφαιριστής Κώστας Καπετάνος, δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του, που άρχισε από την μέρα της έλευσης του Λούκας Αλκαράθ στην ομάδα της Θεσσλονίκης.
Τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του από την ΠΑΕ Αρης, ζητά με προσφυγή του ο ποδοσφαιριστής Κώστας Καπετάνος, δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του, που άρχισε από την μέρα της έλευσης του Λούκας Αλκαράθ στην ομάδα της Θεσσλονίκης.
Ο Έλληνας μέσος αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται, τόσο από την φετινή, όσο και από την περσινή περίοδο. Η προσφυγή αναμένεται να κοινοποιηθεί αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ κι έτσι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να αποτελέσει ο Καπετάνος παρελθόν από τους «κίτρινους», μετά από 18 μήνες.
Στο μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Καραμπέρης, για την υπόθεση Ζαχουδάνη και των χρημάτων της μεταγραφής του Άγγελου Χαριστέα στη Βέρντερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί στο Ίλιον
- Έκλεισαν οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών – Συνεχίζεται τη Δευτέρα η ψηφοφορία
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα, νεκρός ο οδηγός
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό

