Αλλη μία προσωρινή διαταγή για «πάγωμα» του καθεστώτος διαθεσιμότητας
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών αποφάσισε την προσωρινή εξαίρεση 34 εργαζομένων του δήμου, οι οποίοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, από το καθεστώς διαθεσιμότητας. Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2013, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεσή τους, θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους.
Προσωρινή διαταγή υπέρ 34 εργαζομένων του δήμου Πατρέων, οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας, εξέδωσε την Τρίτη το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών.
Σύμφωνα με την απόφαση της δικαιοσύνης, οι 34 εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται και να αμείβονται χωρίς να μεταβληθούν οι εργασιακές και οικονομικές τους συνθήκες, μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου 2013, οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.
Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν λάβει το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, για 17 εργαζόμενους του δήμου Κοζάνης, καθώς και το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης για 14 δημοτικούς υπαλλήλους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds
- Έχει καταλάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την εθνική ζημιά που έκανε με την υπόθεση Predator;
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442