Προτάσεις για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 25% το 2013
Στο 25% περίπου αναμένεται να διαμορφωθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2013 η μεσοσταθμική αύξηση των τιμολογίων χαμηλής τάσης, που αφορούν νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις προτάσεις που έχει καταθέσει η ΔΕΗ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Οι αυξήσεις, το ύψος των οποίων θα αποφασίσει το ΥΠΕΚΑ, θα εφαρμοσθούν σε τρεις φάσεις, την 1η Ιανουαρίου, την 1η Μαΐου και την 1η Ιουλίου.
Στο 25% περίπου αναμένεται να διαμορφωθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2013 η μεσοσταθμική αύξηση των τιμολογίων χαμηλής τάσης, που αφορούν νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις προτάσεις που έχει καταθέσει η ΔΕΗ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Οι αυξήσεις, το ύψος των οποίων θα αποφασίσει το ΥΠΕΚΑ μετά από εισήγηση της ΡΑΕ, θα εφαρμοσθούν σε τρεις φάσεις, την 1η Ιανουαρίου, την 1η Μαΐου και την 1η Ιουλίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», στο e-mail που απέστειλε η διοίκηση της ΔΕΗ στη ΡΑΕ, περιγράφει τους βασικούς εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος παραγωγής και διάθεσης του ρεύματος.
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, όπως πρόσφατα έκανε γνωστό και υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου, μελετά τη διεύρυνση των δικαιούχων του φτηνού τιμολογίου της ΔΕΗ.
Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο προσφέρει σήμερα έκπτωση 30% με 35% στο ρεύμα που καταναλώνουν οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Η ΡΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να ανεβάσει το όριο ένταξης στο ΚΟΤ στις 1.600 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, από 800 που είναι σήμερα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας