Συντετριμμένη για τον θάνατο της νοσοκόμας δηλώνει η παραγωγός που έκανε τη φάρσα
Συντετριμμένη και με δάκρυα στα μάτια η συμπαραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής που έκανε τη φάρσα στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον θάνατο της νοσοκόμας που απάντησε στο τηλεφώνημα. «Δεν σταματώ να τη σκέφτομαι» δήλωσε η Μελ Γκρέιγκ. «Η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν είχε παιδιά. Ελπίζω να είναι καλά» είπε. Οι δύο παραγωγοί εμφανίστηκαν σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο θέλοντας να εκφράσουν τη μεγάλη τους λύπη για το θάνατο της 46χρονης νοσοκόμας.
Συντετριμμένη και με δάκρυα στα μάτια η συμπαραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής που έκανε τη φάρσα στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον θάνατο της νοσοκόμας που απάντησε στο τηλεφώνημα.
«Δεν σταματώ να τη σκέφτομαι» δήλωσε η Μελ Γκρέιγκ αναφερόμενη στο θάνατο της νοσοκόμας η οποία είχε μεταφέρει την περασμένη Τρίτη την κλήση των φαρσέρ στη συνάδελφo που βρισκόταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου νοσηλευόταν η Κέιτ.
Η 46χρονη Τζακίνθα Σαλντάνχα και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή τρεις ημέρες αργότερα.
«Η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν είχε παιδιά. Ελπίζω να είναι καλά» είπε μιλώντας για πρώτη φορά μετά τα γεγονότα, μαζί με τον συμπαραγωγό Μάικλ Κρίστιαν του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM. Οι δύο τους τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ με εμετούς λόγω της εγκυμοσύνης της, προσποιούμενοι τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο.
Η Τζακίνθα εξαπατήθηκε από την τηλεφωνική φάρσα και μετέφερε την κλήση σε μια συνάδελφό της στο τμήμα όπου βρισκόταν η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ για να δώσει πληροφορίες για την Κέιτ.
Οι δύο παραγωγοί εμφανίστηκαν σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο θέλοντας να εκφράσουν τη μεγάλη τους λύπη για το θάνατο της Τζακίνθα.
«Τηλεφωνικές φάρσες γίνονται επί χρόνια» είπε η Γκρέιγκ. «Είναι μια ρουτίνα για εμάς».
Πρόσθεσαν ότι η διοίκηση αποφάσισε να μεταδοθεί η καταγραφή της συνομιλίας τονίζοντας ότι δεν είχαν κανένα ρόλο εκτός από την τηλεφωνική κλήση. «Δεν λαμβάνουμε εμείς τις αποφάσεις για τη μετάδοση, απλώς κάναμε την ηχογράφηση. Είμαστε συντετριμμένοι, διαλυμένοι από το θάνατο της Τζακίνθα», είπαν τονίζοντας ότι πρόθεσή τους ήταν να γίνει μια «αθώα φάρσα».
«Ούτε καν που μας πέρασε από το νου ότι θα υπήρχε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Φυσικά και είμαστε συντετριμμένοι, είμαστε και εμείς άνθρωποι».
Ωστόσο, ο ισχυρισμός του 2Day FM ότι ακολούθησε το καθιερωμένο πρωτόκολλο για τη μετάδοση, απορρίπτεται από την πρώην εργαζόμενη του σταθμού Γουέντι Χάρμερ.
Η Χάρμερ είπε στο αυστραλιανό δίκτυο ABC ότι οι κανονισμοί του σταθμού θα έπρεπε να υποχρεώσουν τη Τζακίνθα και τη νοσηλεύτρια που ενεπλάκη στο τηλεφώνημα να έχουν δώσει την άδειά τους για τη μετάδοση.
Ο αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι πέντε φορές προσπάθησε να επικοινωνήσει με το λονδρέζικο νοσοκομείο για να συζητήσει για την ηχογράφηση αυτή πριν από τη μετάδοσή της.
«Είναι αλήθεια ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους πολλές φορές», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Southern Cross Austereo, του ομίλου στον οποίο ανήκει ο σταθμός του Σίδνεϊ 2Day FM.
«Τούς είχαμε τηλεφωνήσει για να συζητήσουμε γι’ αυτή την τηλεφωνική καταγραφή» είπε ο Ρις Χόλεραν. «Προσπαθήσαμε τουλάχιστον πέντε φορές γιατί θέλαμε να μιλήσουμε για την καταγραφή της συνομιλίας μαζί τους».
Ο Χόλεραν δεν είπε αν το νοσοκομείο απάντησε στις κλήσεις αυτές.
Το βράδυ της Κυριακής στο τέλος έκτακτου συμβουλίου η διεύθυνση του ομίλου όπου ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός έκανε λόγο για έναν «απροσδόκητο» θάνατο και ανακοίνωσε ότι θα επανεξετάσει τη διαδικασία που ακολουθεί για τη μετάδοση των εκπομπών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sydney Morning Herald, το προσωπικό του Austereo κλήθηκε σε σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας, με την οδηγία να μη μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.
Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί που πλέον δεν κάνουν εκπομπή, είναι «σε κατάσταση σοκ», ανακοίνωσε ο εργοδότης τους μετά την αναγγελία του θανάτου της νοσοκόμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442