Ασταμάτητη η Καλαμαριά, «κόλλησε» στην Κρήτη ο Παναιγιάλειος
Μεγάλη νίκη στην έδρα της Δόξας Κρανούλας με σκορ 2-1 πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League 2 και για τον 2ο όμιλο. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την «τρελή» κούρσα την ανόδου έχοντας φτάσει στους 18 βαθμούς. Στα ματς του 1ου ομίλου, ο Παναιγιάλειος «κόλλησε» στην Κρήτη απέναντι στον Ρούβα με τον οποίο και ήρθε ισόπαλος 2-2.
Μεγάλη νίκη στην έδρα της Δόξας Κρανούλας με σκορ 2-1 πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League 2 και για τον 2ο όμιλο. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την «τρελή» κούρσα την ανόδου έχοντας φτάσει στους 18 βαθμούς.
Στα υπόλοιπα ματς του βόρειου (2ου) ομίλου, ο Πλαταμώνας νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Τηλυκράτη, ενώ ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Σημαντικό «τρίποντο» με 3-2 πήρε και ο Οδυσσέας Κορδελιού απέναντι στον Βατανιακό, ενώ επιβλητική νίκη με σκορ 5-0 πήρε η Κασσιόπη κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Στα ματς του 1ου ομίλου ο Παναιγιάλειος «κόλλησε» στην Κρήτη απέναντι στον Ρούβα με τον οποίο και ήρθε ισόπαλος 2-2.
Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις συνέχισε και ο Φωστήρας που μετά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στη 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επιβλήθηκε 2-0 της Επισκοπής εκτός έδρας. Σημαντικό «τρίποντο» στο γήπεδό του πήρε ο Πανηλειακός που επικράτησε της Κορίνθου με 2-1. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Μαγούλας και τα Χανιά (0-0).
Στις αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής (Football League 2) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: