Εκτός μάχης ο Αφελάι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Χωρίς τον Ιμπραΐμ Αφελάι αναμένεται να υποδεχθεί η Σάλκε την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο Γκελζενκίρχεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηρό.
Χωρίς τον Ιμπραΐμ Αφελάι αναμένεται να υποδεχθεί η Σάλκε την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο Γκελζενκίρχεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηρό.
Ο διεθνής άσος, ο οποίος τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα της περασμένης εβδομάδας των «οράνιε» με τη Γερμανία, δεν μετείχε στη σημερινή προπόνηση της γερμανικής ομάδας, δύο ημέρες μετά την απουσία του από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λεβερκούζεν.
Η απουσία του Αφελάι προστίθεται στους αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» του τεχνικού της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στους Ατσούτο Ουτσίντα και Κριστόφ Μέτσελντερ, που αναρρώνουν από τραυματισμούς στο μηρό, καθώς και στον Μάρκο Χέγκερ, που έχει πρόβλημα στην κνήμη.
Οι «βασιλικοί μπλε» βρίσκονται στην κορυφή του 2ου ομίλου με 8 βαθμούς και με νίκη σφραγίζουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»


