Αναγνώριση για την ελληνική κυβέρνηση η επίσκεψη της Μέρκελ, λέει ο Γκ.Βεστερβέλε
Ως «ευρωπαϊκή χειρονομία» και «πράξη αναγνώρισης για την ελληνική κυβέρνηση που βρίσκεται με τη μεταρρυθμιστική πολιτική της υπό μεγάλη πίεση», περιέγραψε την επικείμενη επίσκεψη της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Bild, ο Γκ.Βεστερβέλε δήλωσε ότι δεν δέχεται το σκεπτικό «ξεγράφουμε μια χώρα» και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες έχουν κερδίσει το να τους συμπεριφέρεται κάνεις με σεβασμό. Και έχουν κερδίσει το να μην κρίνουμε με τα μισά στοιχεία, αλλά να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έκθεσης της τρόικας».
Ως «ευρωπαϊκή χειρονομία» και «πράξη αναγνώρισης για την ελληνική κυβέρνηση που βρίσκεται με τη μεταρρυθμιστική πολιτική της υπό μεγάλη πίεση», περιέγραψε την επικείμενη επίσκεψη της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Bild, ο Γκ.Βεστερβέλε τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εκπληρώσει και θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της» και δηλώνει ότι δεν δέχεται το σκεπτικό «ξεγράφουμε μια χώρα».
«Οι Έλληνες έχουν κερδίσει το να τους συμπεριφέρεται κάνεις με σεβασμό. Και έχουν κερδίσει το να μην κρίνουμε με τα μισά στοιχεία, αλλά να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έκθεσης της τρόικας» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι «σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες σημειώνεται πραγματική πρόοδος».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας