Ολιγοήμερη αναβολή της υποβολής αιτήσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Αττικής
Η Κοινωνία της Πληροφορίας A.E. ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ολιγοήμερη αναβολή της έναρξης υποβολής προτάσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των νέων αιτήσεων συμμετοχής και να αποφευχθούν αστοχίες που έχουν επισημανθεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν φυσικά και ηλεκτρονικά από ενδιαφερόμενους στις λοιπές περιφέρειες της χώρας.
Η Κοινωνία της Πληροφορίας A.E. ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ολιγοήμερη αναβολή της έναρξης υποβολής προτάσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.
Αυτό έγινε προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των νέων αιτήσεων συμμετοχής και να αποφευχθούν αστοχίες που έχουν επισημανθεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν φυσικά και ηλεκτρονικά από ενδιαφερόμενους στις λοιπές περιφέρειες της χώρας.
Η νέα ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής για την Αττική θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Η δράση digi-mobile αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους 30,15 εκατ. ευρώ και στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc).
Στο πλαίσιο της δράσης χρηματοδοτούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις με σκοπό την προμήθεια, απόκτηση και ουσιαστική αξιοποίηση mobile εφαρμογών, ώστε να τις εντάξουν παραγωγικά στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο πολιτικής του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση», αξιοποιώντας πόρους από όλες τις Περιφέρειες του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442