Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Με 2% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της VPRC
Προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έναντι της ΝΔ και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή εμφανίζει δημοσκόπηση της VPRC. Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της VPRC, πρώτο κόμμα εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με 30% και ακολουθούν η ΝΔ με 28%, η ΧΑ με 12%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, το ΚΚΕ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4%.
Προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έναντι της ΝΔ και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή εμφανιζει δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο».
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της VPRC:
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ 30%
ΝΔ 28%
ΧΑ 12%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%
ΚΚΕ 6%
ΔΗΜΑΡ 4%
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 76% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 10% είναι ικανοποιημένο με τον τρόπο που η συγκυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας.
Το 85% δηλώνουν ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση και το 13% ότι έχει παραμείνει στάσιμη. Το 61% πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα χειροτερεύσει και το 14% ότι θα βελτιωθεί. Το 55% των πολιτών είναι υπέρ της σύστασης Εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το 25%είναι κατά.
Η πανελλαδική έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά, σε δείγμα 1.000 ατόμων, κατά το διάστημα 4-5 Σεπτεμβρίου 2012.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.