Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο αμερικανικό ΟΠΕΝ. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Ουκρανό Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ με 6-4, 3-6, 6-0, 7-6 και αποκλείσθηκε από την συνέχεια του τουρνουά.
Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο αμερικανικό ΟΠΕΝ. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Ουκρανό Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ με 6-4, 3-6, 6-0, 7-6 και αποκλείσθηκε από την συνέχεια του τουρνουά.
O Ουκρανός πήρε το πρώτο σετ (6-4), αλλά ο Παγδατής ισοφάρισε (6-3). Το τρίτο ήταν καθοριστικό, τόσο στην εξέλιξη του αγώνα, όσο και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς ο Ντολγκοπόλοφ το πήρε χωρίς να χάσει ούτε ένα game (6-0).
Στο 4ο έγινε πραγματική μάχη, με τον κύπριο τενίστα να χάνει στο tie break (6-7).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας