Προς νέα παράταση οδεύει η προθεσμία για τα αυθαίρετα
Προς μία ακόμα παράταση δείχνει να οδεύει η προθεσμία για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, που λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη, καθώς οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 400.000, όταν το σύνολο των αυθαιρέτων υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο, ενώ τα έσοδα διαμορφώνονται στα 620 εκατ. ευρώ, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εισπράξεις 1,5 δισ. ευρώ περίπου.
Προς μία ακόμα παράταση δείχνει να οδεύει η προθεσμία για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, που λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου.
Η ανταπόκριση των πολιτών είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 400.000, όταν το σύνολο των αυθαιρέτων υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο.
Τα έσοδα διαμορφώνονται στα 620 εκατ. ευρώ, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εισπράξεις 1,5 δισ. ευρώ περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)














































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442