Διατροφή 400.000 δολαρίων ετησίως από τον Τομ Κρουζ στη μικρή Σούρι
Η Κέιτι Χολμς δεν θα λάβει καμία αποζημίωση ή διατροφή μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ, όμως η εξάχρονη κόρη του ζευγαριού, η Σούρι, θα δικαιούται 400.000 δολάρια ετησίως από τον πατέρα της μέχρι να κλείσει τα 18 της, όπως υποστηρίζει ο δικτυακός τόπος TMZ.com που ασχολείται κυρίως με σκάνδαλα διασημοτήτων. Βάσει του προγαμιαίου συμβολαίου που είχε υπογράψει, η Χολμς δεν δικαιούται τίποτα από την περιουσία του διάσημου ηθοποιού που ανέρχεται στα 250 εκατ. δολάρια.
Η Κέιτι Χολμς δεν θα λάβει καμία αποζημίωση ή διατροφή μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ όμως η εξάχρονη κόρη του ζευγαριού, η Σούρι, θα δικαιούται 400.000 δολάρια ετησίως από τον πατέρα της μέχρι να κλείσει τα 18 της, όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος TMZ.com που ασχολείται κυρίως με σκάνδαλα διασημοτήτων.
Επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις αρχές της εβδομάδες για την οριστικοποίηση του διαζυγίου, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι επειδή η Χολμς είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο δεν δικαιούται τίποτα από την περιουσία του Κρουζ που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.
Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός θα πληρώνει διατροφή τέκνου για τα επόμενα 12 χρόνια. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 4,8 εκατομμύρια δολάρια ή 33.333,33 δολάρια κάθε μήνα. Ο Κρουζ είναι επίσης υποχρεωμένος να καλύπτει τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και εξωσχολικά έξοδα του παιδιού του.
Η 33χρονη Χολμς αιφνιδίασε τον Κρουζ τον Ιούνιο, όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ενώ εκείνος βρισκόταν για γυρίσματα στην Ισλανδία. Οι πρώην σύζυγοι χρειάστηκαν μόλις δύο εβδομάδες για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους και το ποιος θα αναλάμβανε την επιμέλεια της κόρης τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442