Grand Prix Ουγγαρίας 2012 Ελεύθερα δοκιμαστικά 1&2: L.Hamilton, ταχύτερος ανεξαρτήτως καιρού
Χωρίς να επηρεαστεί από το σκονισμένο οδόστρωμα (στα πρωινά δοκιμαστικά) ή από το βρεγμένο (στα απογευματινά) ο Lewis Hamilton ήταν αυτός που "έγραψε" τους καλύτερους χρόνους στα δύο πρώτα session των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Hungaroring.
Στην 1η περίοδο ελεύθερων δοκιμών, ήταν οι δύο οδηγοί της McLaren – Mercedes που πρωταγωνίστησαν.
Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον ταχύτερο γύρο (1:22.821) και είχε + 0,101” διαφορά από τον Jenson Button (περυσινός νικητής στην Ουγγαρία).
«Ήταν ένα καλό session για μας. Δουλέψαμε στο set-up και στις μεγάλες αποστάσεις. Το μονοθέσιο έχει καλή αίσθηση και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο», δήλωσε ο L Hamilton.
Τρίτος στο πρωινό session ήταν ο Fernando Alonso (Ferrari + 0,576”). Ο Nico Rosberg (Mercedes AMG GP) ήταν 4ος ενώ ο Romain Grosjean (Lotus Renault) έκλεισε την πεντάδα.
Η 2η περίοδος ελεύθερων δοκιμών για το της Παρασκευής ξεκίνησε σε στεγνό οδόστρωμα, με ήλιο και μία ώρα μετά κατέληξε με βροχή με αποτέλεσμα τα 90 λεπτά δοκιμών να ολοκληρωθούν σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Ο L. Hamilton είχε προλάβει να πετύχει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1:21.995), πριν ξεκινήσει η βροχή χρησιμοποιώντας τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli.
Στη 2η θέση ( με διαφορά +0.185″) πίσω από τον Βρετανό πιλότο της McLaren – Mercedes βρέθηκε ο Kimi Raikkonen (Lotus Renault), ενώ 3ος ήταν ο Bruno Senna (Williams Renault) και χρόνο 1:22,253” (ή διαφορά + 0,258” από τον L. Hamilton).
Aκολούθησαν οι δύο οδηγοί της Ferrari, με τον Felipe Massa να είναι ταχύτερος του Fernando Alonso.
Την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν ο Romain Grosjean (Lotus Renault) και ο Michael Schumacher (Mercedes AMG GP) οι οποίοι είχαν εξόδους προκαλώντας ζημιές στα μονοθέσιά τους.
Ο Γάλλος έχασε τον έλεγχο της Lotus στο στεγνό καταστρέφοντας το εμπρός τμήμα της. Ο Γερμανός 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής από την άλλη είχε έξοδο στο βρεγμένο, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στη Mercedes.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας