Φιλική «τριάρα» της Ξάνθης επί της Νέας Σαλαμίνας
Η Ξάνθη επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στον φιλικό αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πλατέλλα στο 15', ενώ στο 21' ο Μαρσελίνιο έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάνι στο 55'.
Η Ξάνθη επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στον φιλικό αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πλατέλλα στο 15′, ενώ στο 21΄ ο Μαρσελίνιο έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάνι στο 55′.
Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Ονουάτσι, Τορομανίδης, Ράνος, Τριάδης, Γούτας, Ζαρόπουλος, Νάκας, Κούτεβ, Δουμάνης, Γκατσολάρι, Φλίσκας, Αλτιπαρμακόφσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS


