Φιλική «τριάρα» της Ξάνθης επί της Νέας Σαλαμίνας
Η Ξάνθη επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στον φιλικό αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πλατέλλα στο 15', ενώ στο 21' ο Μαρσελίνιο έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάνι στο 55'.
Η Ξάνθη επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στον φιλικό αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πλατέλλα στο 15′, ενώ στο 21΄ ο Μαρσελίνιο έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάνι στο 55′.
Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Ονουάτσι, Τορομανίδης, Ράνος, Τριάδης, Γούτας, Ζαρόπουλος, Νάκας, Κούτεβ, Δουμάνης, Γκατσολάρι, Φλίσκας, Αλτιπαρμακόφσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου

