Μετατάξεις στην ΕΛ.ΑΣ. αντί εφεδρείας προτείνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων στην Ελληνική Αστυνομία, για να βγουν στους δρόμους περισσότεροι ένστολοι, προτείνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακήςο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, θέτοντας ως μια από τις πρώτες προτεραιότητές του την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην Αθήνα.
Βήμα της Κυριακήςο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, θέτοντας ως μια από τις πρώτες προτεραιότητές του την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην Αθήνα.
&source=in.gr">
Μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων στην Ελληνική Αστυνομία, για να βγουν στους δρόμους περισσότεροι ένστολοι, προτείνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, θέτοντας ως μια από τις πρώτες προτεραιότητές του την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην Αθήνα.
Ταυτόχρονα προαναγγέλλει ένα νέo σχέδιο για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, το οποίο όμως θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή σε 30 μήνες.
Δηλώνει, επίσης, αποφασισμένος να εφαρμόσει τους νόμους και να μην δεχθεί υποκατάσταση της αστυνομίας από «επίδοξους αστυνομικούς και πολιτοφύλακες», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού