Στην άντληση 1,625 δισ. ευρώ μέσω τρίμηνων εντόκων γραμματίων προχώρησε το Δημόσιο
Στην άντληση 1,625 δισ. ευρώ προχώρησε την Τρίτη ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) μέσω δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων. Το επιτόκιο δανεισμού μειώθηκε στο 4,28% έναντι 4,31% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία του Ιουνίου. Ο δείκτης κάλυψης διαμορφώθηκε στις 2,12 φορές. Η έκδοση του Ιουνίου είχε υπερκαλυφθεί κατά 2,19 φορές.
Στην άντληση 1,625 δισ. ευρώ προχώρησε την Τρίτη ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) μέσω δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων.
Το επιτόκιο δανεισμού μειώθηκε στο 4,28% από 4,31% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία του Ιουνίου. Ο δείκτης κάλυψης διαμορφώθηκε στις 2,12 φορές. Η έκδοση του Ιουνίου είχε υπερκαλυφθεί κατά 2,19 φορές.
Με τις συμπληρωματικές προσφορές την Πέμπτη ο δανεισμός μπορεί να διαμορφωθεί στα 2 δισ. ευρώ. Τα 2 δισ. ευρώ θα διατεθούν για την αναχρηματοδότηση εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας, έκδοσης Απριλίου 2012.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.