V. Rossi: Η «ανήθικη» πρόταση της Audi και τα χαμόγελα μετά το Sachsenring
Ο "doctor" έγραψε στο Twitter του χαριτολογώντας για μία ανήθικη πρόταση της Audi προς αυτόν (εννοώντας όπως στην ταινία κάποιο υψηλό χρηματικό ποσό) η συνέχεια ήρθε στο Γερμανικό Grand Prix όπου ο Ιταλός είχε μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Audi.
Ο Valentino Rossi ήταν ενθουσιασμένος μετά το τέλος του Grand Prix στο Sachsenring. Όχι γιατί πέτυχε κάποια καλή επίδοση στον αγώνα αλλά γιατί είχε μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Audi.
O «Vale» είχε μιλήσει και πριν από τον αγώνα της Γερμανίας με τους υπέυθυνους της Audi. Μάλιστα είχε δεχτεί και χρηματική πρόταση την οποία χαρακτήρισε στο Twitter του «ανήθικη» παίζοντας με τον τίτλο γνωστής ταινίας όσο αφορά το μέγεθός της.
Έτσι με την ευκαιρία της Γερμανικής διοργάνωσης κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας του Ingolstadt ταξίδεψαν μέχρι το Sachsenring και συναντήθηκαν με τον V. Rossi και την αγωνιστική ομάδα της Ducati.
«Ήταν θετική η συνάντηση, είναι πολύ αισιόδοξοι και προτίθενται να συνεχίσουν το project του MotoGP και με θέλουν μαζί τους».
«Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν. Δεν μιλήσαμε για το μέλλον ή λεπτομέρειες, απλά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω».
«Δεν έχουν εμπειρία στις μοτοσικλέτες, αλλά έχουν οικονομικές δυνατότητες και αγωνιστικό τμήμα. Η στήριξή τους θα είναι χρήσιμη. Είναι ενθουσιασμένοι και μου το έδειξαν αυτό», είπε ο V. Rossi για τη συνάντηση με τους ανθρώπους της Audi.
Όσο για τον αγώνα πρόσθεσε: «Στο ξεκίνημα έμεινα κοντά στον S. Bradl, προτίμησα να κρατήσω τα ελαστικά μου και να περιμένω».
«Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα πίεσα και κατάφερα να περάσω, στην προτελευταία στροφή έφτασα τον Stefan (Bradl), προσπάθησα να τον περάσω, αλλά είδα τις κίτρινες σημαίες από την πτώση του Casey και δεν ρίσκαρα κάτι».
«Είμαι ικανοποιημένος, ήμουν αρκετά γρήγορος, αλλά πάνω από όλα σταθερός».
Για τον Γερμανικό αγώνα o V. Rossi επέλεξε το set up του αγώνα της Βαρκελώνης και αυτό απέδωσε καλά στο Sachsenring.
«Ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήσαμε ένα διαφορετικό set up στις αναρτήσεις και αυτό μας επέτρεψε να μειώσουμε τη φθορά του πίσω ελαστικού».
«Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί ο Nicky δεν μου πηγαίνουν διότι χρησιμοποιεί πολύ το γλίστρημα με το πίσω ελαστικό για να κατευθύνει τη μοτοσυκλέτα».
«Γυρίσαμε πίσω, στις ρυθμίσεις που είχαμε στη Βαρκελώνη και την Πορτογαλία. Πιστεύω πως αυτή θα είναι η βάση μας για τους επόμενους αγώνες».
«Στο Mugello δεν περιμένω να κερδίσω, αλλά σίγουρα θέλω να βελτιωθώ».
auto.in.gr
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442