Ο Τσάτουμας χάνει οριστικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, που αρχίζει την Τετάρτη στο Ελσίνκι, πήρε ο Λούης Τσάτουμας μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Βασιλικό.
Την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που αρχίζει την Τετάρτη στο Ελσίνκι, πήρε ο Λούης Τσάτουμας μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Βασιλικό.
Ο κορυφαίος Ελληνας άλτης του μήκους ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από πρόβλημα στη μέση, που όχι μόνο επηρέασε την προετοιμασία του για το Ελσίνκι, αλλά σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της γηραιάς ηπείρου θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την πορεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Κάπως έτσι η απόφαση της μη συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δουλειά του για το Λονδίνο.
Ο Τσάτουμας, ο οποίος συνεχίζει θεραπευτική αγωγή, θα επιστρέψει άμεσα στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας