Υψηλά κέρδη στο Χρηματιστήριο με οδηγό τις τράπεζες
Υψηλά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να πλησιάζει το επίπεδο των 600 μονάδων και τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις πολιτικές εξελίξεις και στις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης, που όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις πολιτικές εξελίξεις και στις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης, που όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.
Στις 15:35 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 2,31% στις 594,06 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 53,4 εκατ. ευρώ περίπου. Νωρίτερα, η αγορά είχε ανέλθει έως τις 605,08 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 2,13% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 3,38%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ήταν υψηλότερα κατά 0,94%.
Από το σύνολο των μετοχών που διακινούνταν, 80 ήταν σε θετικό έδαφος, 48 σε αρνητικό, ενώ 19 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης ανοδικές τάσεις, ενώ ανοδικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE-100 ενισχυόταν κατά 1,02%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,47% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,58%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε κέρδη 1,67% και στην Ιταλία 1,61%.
Στις ασιατικές αγορές, τέλος, επικράτησαν πτωτικές τάσεις και στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei-225 έκλεισε στις 8.655,87 μονάδες με απώλειες 0,75%.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας